DSC05538 (1).jpg

BLI VÅR PARTNER

Tillsammans med våra partnerföretag arbetar vi för att uppnå en jämn maktbalans i näringslivet!

Våra partners visar med konkreta initiativ att fler ska upptäcka värdet av att jobba med utveckling inom tech. Genom Female Digital Engineer skapar vi möjligheten för våra partnerföretag att attrahera och rekrytera framtidens kompetens och bidra till en jämnare maktbalans i näringslivet. 

New Document 6 (2).png

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA PARTNERS

astrazeneca-logo.png
274725_medium_KPMG.png
Apotea.png
Epidemic Sound.png
ASSAABLOY_black_150mm150dpi.png
husq_group_logo1 (1)_edited.png
 
Elektroniskt kretskort
 

VAD VI ERBJUDER

REKRYTERA TOPPTALANGER

 

Under programmet får ni möjlighet att knyta kontakt med deltagarna och visa upp er verksamhet. På så sätt har ni möjlighet att attrahera och rekrytera talanger med potential att driva utvecklingen inom tech.

BYGG ER PIPELINE

 

Som partners får ni möjlighet till kontakt med alla studenter som sökt till programmet, utöver deltagarna. Det innebär en möjligheten att bygga en pipeline som bidrar till ökad mångfald och kompetens för framtida rekryteringar. 

BREDDA ER MARKNADSFÖRING
 

Programmet marknadsförs både fysiskt, via sociala medier och nätverk på samtliga tekniska universitet i hela Sverige och därmed syns ni brett mot alla inriktningar och årgångar. 

SYNS I JÄMSTÄLLDHETSFRÅGAN

 

Som partnerföretag syns ni tillsammans med oss i jämställdhetsfrågan. En stor andel av dagens studenter, både manliga och kvinnliga, sätter stort värde i att bolag engagerar sig i jämställdhetsfrågan.

"Nya möjligheter och behov på marknaden innebär att vi ständigt breddar vår mix av kompetenser. Genom Female Digital Engineer har vi möjlighet att bygga varumärke samt lyfta kvinnliga talanger.”

- Annica Hedmark, Head of People & Culture, KPMG

"Apotea vill, genom samarbetet med Female Digital Engineer vara med och inspirera fler kvinnliga ingenjörer att ta plats på den digitala arenan."

- Pär Svärdson, Vd Apotea